جواهر ستار التعليمية |
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات جواهر ستار التعليميه المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى مع تحيات الإدارة |
جواهر ستار التعليمية |
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات جواهر ستار التعليميه المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى مع تحيات الإدارة |
|
جواهر ستار التعليمية :: مـــنـــتــــديــات الأسرة :: المطبخ العربي |
الأربعاء 11 يونيو - 21:16:56 | المشاركة رقم: | ||||||||
عضو نشيط
| موضوع: بيكاتا الفراخ بيكاتا الفراخ بيكاتا الفراخ بيكاتا الفراخ المقادير: ½ كيلو فراخ بانيه 4 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم 4 ملعقة كبيرة زيت زيتون ½ كوب عصير ليمون 4 ملعقة كبيرة ميه ملح وفلفل أسود كوب شوربة فراخ 6 ملعقة كبيرة زبدة شطة دقيق الطريقة: 1- قطّعي كل شريحة فراخ إلى شريحتين صغيرتين، وتبّليها بالشطة والملح والفلفل الأسود، وبعدين غطّيهم بالدقيق، وبعد كده حمّريهم في زيت الزيتون من الناحيتين، وبعد كده ارفعيهم من على النار وسيبيهم على جنب. 2- سخّني عصير الليمون في نفس الطاسة اللي حمّرتي فيها الفراخ، وضيفي عليه الميه، وبعدين ضيفي عليهم الزبدة وقلبيهم مع بعض على النار لحد ما الزبدة تسيح، وبعد كده ضيفي عليهم البقدونس وقلبيهم على النار لمدة دقيقة، وبعدين ضيفي عليهم الفراخ وشوّحيها مع الصوص لمدة 5 دقائق على الناحيتين. 3- ارفعي الفراخ من الصوص وحطّيها في طبق التقديم وصبّي عليها باقي الصوص اللي موجود في الطاسة، وقدميها.. وبالهنا الشفا الموضوعالأصلي : بيكاتا الفراخ // المصدر : ممنتديات جواهر ستار التعليمية //الكاتب: نمر مقنع
| ||||||||
الأحد 24 أغسطس - 14:05:09 | المشاركة رقم: | |||||||
نائب المدير العام
| موضوع: رد: بيكاتا الفراخ
| |||||||
الخميس 28 أغسطس - 18:59:40 | المشاركة رقم: | ||||||||
عضو نشيط
| موضوع: رد: بيكاتا الفراخ
| ||||||||
الإشارات المرجعية |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17) | |
|
| |
أعلانات نصية | |
قوانين المنتدى | |
إعــــــــــلان | إعــــــــــلان | إعــــــــــلان | إعــــــــــلان |