جواهر ستار التعليمية |
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات جواهر ستار التعليميه المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى مع تحيات الإدارة |
جواهر ستار التعليمية |
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات جواهر ستار التعليميه المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى مع تحيات الإدارة |
|
جواهر ستار التعليمية :: مـــنـــتــــديــات الأسرة :: المطبخ العربي |
الثلاثاء 13 يونيو - 1:35:16 | المشاركة رقم: | |||||||
مشرف
| موضوع: فرايد تشيكن ( فراخ كنتاكي )كرسبى ,طريقة عمل فرايد تشيكن فراخ كنتاكي كرسبى فرايد تشيكن ( فراخ كنتاكي )كرسبى ,طريقة عمل فرايد تشيكن فراخ كنتاكي كرسبى فرايد تشيكن ( فراخ كنتاكي )كرسبى ,طريقة عمل فرايد تشيكن فراخ كنتاكي كرسبىفرخة متوسطة مش كبيرة ملح وفلفل وشطة كارى بودرة بصل بودرة توم بودرة صويا صوص وكاتشب (اختيارى) ميه مثلجة +نصف فنجان خل (لنقع الفراخ) نقطع الفرخة الى 8 قطع ونتبلها بالتوابل وننقعها فيها من بالليل الصبح نحط الفراخ فى ميه ساقعة وفيها نصف كوباية الخل علشان الزفارة ونحط حبهان وورق لورى فايدة الميه الساقعة والتلج انها بتعمل الطبقة المقرمشة للفراخ نصفى الفراخ من الميه ده الخليط اللى حنحط فيه الفراخ دقيق دقيق ذرة نشا كل التوابل اللى حطيناها مع الفراخ وملح وفلفل وشطة نحط فيه الفراخ وبعدين نقليها لازم الزيت بيكون سخن وبعدين تهدى النار لغاية ما تستوى بتاخد حوالى ربع ساعة وبتستوى كويس جدا متقلقيش مش بتحتاج سلق طلعيها على ورق مطبخ وبالهنا والشفا الموضوعالأصلي : فرايد تشيكن ( فراخ كنتاكي )كرسبى ,طريقة عمل فرايد تشيكن فراخ كنتاكي كرسبى // المصدر : ممنتديات جواهر ستار التعليمية //الكاتب: farida
| |||||||
الإشارات المرجعية |
الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17) | |
|
| |
أعلانات نصية | |
قوانين المنتدى | |
إعــــــــــلان | إعــــــــــلان | إعــــــــــلان | إعــــــــــلان |