منتديات جواهر ستار التعليمية
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم ، في منتديات جواهر ستار التعليميه
المرجو منك أن تقوم بتسجـيل الدخول لتقوم بالمشاركة معنا. إن لم يكن لـديك حساب بعـد ، نتشرف بدعوتك لإنشائه بالتسجيل لديـنا . سنكون سعـداء جدا بانضمامك الي اسرة المنتدى

مع تحيات الإدارة

نسيت كلمة السر !!

نموذج إعلان

pic

نموذج إعلان

pic

نموذج إعلان

pic


آخر المواضيع
الموضوع
تاريخ إرسال المشاركة
بواسطة
مذكرات السنة الثالثة ابتدائي * الجيل الثاني *للعام الدراسي 2018/2017
مذكرات التربية العلمية متجدد حسب الأسابيع
وضعية الشغل في الجزائر
اختبار شهر نوفمبر في مادة اللغة العربية للسنة الخامسة ابتدائي
مذكرات اللغة الفرنسية للسنة الخامسة ابتدائي الجيل الثاني كاملة
اختبار الفصل الأول في مادة اللغة العربية للسنة الخامسة ابتدائي
الامتحان الفصلي الأول الخامسة ابتدائي في مادة اللغة العربية
اختبار الفصل الأول في اللّغة العربية
اختبارات دراسة النص للسنة الرابعة ابتدائي
اكبر مجموعة مواضيع جاهزة لتحضير امتحان الاشهادة الابتدائي
مذكرات الاسبوع الثامن س4
rimas ski
اليوم في 9:12:19
اليوم في 9:11:21
أمس في 20:46:10
أمس في 20:45:07
أمس في 20:44:38
أمس في 20:44:02
أمس في 20:43:51
أمس في 20:43:37
أمس في 20:42:52
أمس في 20:40:31
أمس في 20:36:36
أمس في 20:35:34
zoko
zoko
berber
rimas ski
rimas ski
rimas ski
rimas ski
rimas ski
rimas ski
rimas ski
rimas ski
rimas ski
الاعضاء فقط من يستطيع النسخ بعد مشركات
0

منتديات جواهر ستار التعليمية :: منتدى التعليم الثانوي :: منتدى السنة الأولى ثانوي 1AS

شاطر

السبت 20 سبتمبر - 22:14:37
المشاركة رقم:
جوهري
جوهري


إحصائيةالعضو

عدد المساهمات : 57
تاريخ التسجيل : 09/11/2009
مُساهمةموضوع: Level: 1°AS PART ONE: READING AND INTERPRETING


Level: 1°AS PART ONE: READING AND INTERPRETING


Level: 1°AS


PART ONE: READING AND INTERPRETING

(14 pts)
Read the text and do the activities.

Millions of people in the world make use of the Internet, this international network of computers. This medium will soon change the way we communicate, shop, study, conduct business and publish. The Internet has unlimited possibilities. In an hour’s time the users can send an important message to one hundred thousand people, visit the most beautiful places all over the world, buy a computer, look over official documents, study the weather report and even get married.
The most popular way of using the net is e-mail. The system enables the holder to send information to other people in just a second; of course on the condition that the addressee has also access to the Internet. It costs only as much as a local telephone connection and is the fastest in the world.
Businessman use the Internet to obtain the latest information from the Stock Exchange. Scientists acquaint themselves with numerous achievements and novelties in all branches of science. In medicine, it is used in so called tele-surgery. The Internet makes it possible for a doctor to perform surgical operations on patient by remote control. The power of the Internet is infinite.
-----------__________________________-------------

A)- Comprehension / Interpretation

1)- Choose the best title for the text. 1pt
a)- The Development of The Internet.
b)-The Different uses of The Internet.
c)- The Drawbacks of The Internet.
2)- Are the following statements true or false? 2pts
a)- Analysts think that the Internet will transform the way people study.
b)- People don’t like using Internet.
c)- The quickest way to communicate is the telephone.
d)- The Internet is useless in medicine.
3)- Answer the following questions according to the text. 1,5 pts
a)- What is the Internet according to the definition given in the text?
b)- What is the condition to send an e-mail?
c)- Can doctors use Internet in their work?
4)- Find in the text words closest in meaning to the following: 1,5 pts
a)-climate=……§1 b)- famous=…… §2 c)- many=…….§3
5)- What do the underlined words in the text refer to? 1 pt
a)- this medium b)- It

1/2


B/ Text Exploration
6) - Join the following statements using as appropriate the following connectors: 1,5 pts
although ; so ….that ; whom
a)-Fred is a student at the university. He does not speak English fluently.
b)-Clara is angry. She has not talked to us all this morning.
c)-Maria sent an e-mail to the girl. The girl is her key pal.
7) - Rewrite the sentences below to describe the objects in two other ways. 2 pts
A)-The egg is oval.
a- The egg………. b- Its ……….
B)- The dress is white and red.
a-The dress …..... b-Its ………..
Cool - Re-order the words to make two coherent sentences. 1,5 pts
a)- washing/ However/ is/ machine/ The/ water/ . / useful/ . / it / , / uses / much
b)- desk / The / square / . / four / with / legs / is
9) - Fill in the gaps with : educates – best – different – relax 2 pts
TV is the……. invention that man has ever made. It allows people to ……. after a hard day’s work. Moreover, it …….. children because it shows them documentaries on …….. topics.

PART TWO: WRITTEN EXPRES​SION(6 pts)
Choose one of the following topics:
Topic one: Use the notes in the table below to write a presentation of the car.

A B
1)- Introduction The importance of the car…
2)- Problem People had to travel long distances…
3)-Original solution Use of animals (camels, horses…)
4)-problems with the solution Slow / uncomfortable
5)-Invention Nicolas J Cugnot invented a three wheeled car
6)-Problems Slow and hard to operate.
7)-New invention Karl Benz invented the modern automobile
Cool-Conclusion Nowadays millions of people use it in their everyday movements and travels
Topic two: Write a paragraph of about 9 lines about the advantages and the drawbacks (disadvantages) of TV.
2/2 Good Luck






الموضوعالأصلي : Level: 1°AS PART ONE: READING AND INTERPRETING // المصدر : منتديات بربار التعليمية //الكاتب: touta.sm


توقيع : touta.sm








الــرد الســـريـع
..



الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 20 ( الأعضاء 3 والزوار 17)



تعليمات المشاركة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة


منتدى تحضير بكالوريا 2017 قسم السنة الرابعة متوسط شهادة المتوسط BEM 2017منتديات جواهر ستار التعليمية